Welkom 
        Wat doet Terra Nova voor u? 
                   de uitvaart (kosten) 
        Nog meer diensten van Terra Nova 
                   deposito's 
                   de urnensite 
                   uitvaartartikelen 
                   gedenkwinkel en urnensite 
                   het uitvaartmagazine 
                   polisbeheer 
        Waarom lid worden? 
                   lid worden 
        Contact 
                   werkgebied 
                   disclaimer 
                   vrijblijvende informatie 
                   colofon 
   
 Ga direct naar de site van:

 


 


najaar 2011

INHOUD o.a.


Gouden Nagedachtenis: de nieuwe stijl in uitvaart

Je dierbare is overleden en je wilt niet dat de herinneringen tussen je vingers doorglippen. Of je weet dat je eigen afscheid nadert en je wilt de laatste periode met je familie en vrienden nog intenser beleven.
Angela Ruizeveld en Tinka van Os van Dierbare Zaken ontwikkelden de Gouden Nagedachtenis: een stijlvol pakket om je herinneringen te verzamelen, te herbeleven en blijvend te bewaren. Voor, tijdens en na de uitvaart. 'We wilden iets maken om betekenis te geven aan het mooie in de mens; iets dat mensen helpt het authentieke van een dierbare vast te houden en door te geven'

 
DE GOUDEN NAGEDACHTENIS geeft iets tastbaars in handen aan iedereen die het laatste afscheid extra persoonlijk en stijlvol wil maken.
 
DE GOUDEN NAGEDACHTENIS Herinnerings- en uitvaartpakket bestaat uit de Bewaarbox, het Afscheidsboek met condoleanceregister, het Herinneringsboek, de Gouden Moment-briefkaarten en de Dankjewel-briefkaarten. Als de uitvaart al achter de rug is, kies je voor het pakket zonder afscheidsboek.
Alle componenten zijn ook los te bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld een familielid, vriend of collega steunen bij het verlies van een dierbare door het Gouden Nagedachtenis Herinneringsboek cadeau te geven.


terug naar boven