Welkom 
        Wat doet Terra Nova voor u? 
                   de uitvaart (kosten) 
        Nog meer diensten van Terra Nova 
                   deposito's 
                   de urnensite 
                   uitvaartartikelen 
                   gedenkwinkel en urnensite 
                   het uitvaartmagazine 
                   polisbeheer 
        Waarom lid worden? 
                   lid worden 
        Contact 
                   werkgebied 
                   disclaimer 
                   vrijblijvende informatie 
                   colofon 
   
 Ga direct naar de site van:

 


 

najaar 2008

INHOUD o.a.


Een bronzen urn als blijvend monument van uw dierbare

Brons-Urnen maakt urnen en gedenkbeelden waarbij de beeldtaal vaak geïnspireerd is op oeroude organische vormen en de levenscyclus van geboorte en sterven. De bronzen urn “Levensloop” staat bijvoorbeeld symbool voor de levensweg die ieder mens bewandelt.

Vooral door de spiraal komt de symboliek van de levensweg tot uitdrukking in deze urn. Het is een beweging die naar binnen is gericht en die je terugbrengt naar de essentie van het leven. Een weg zonder duidelijk begin en einde.

Als een ster  De urn “Sterrenhemel” symboliseert de verbinding tussen hemel en aarde. De onderste helft van de urn staat symbool voor de aarde, in dit afgesloten gedeelte wordt ook de as bewaard. De bovenste helft van de urn wordt gevormd door (zee)sterren die samen de hemel vormen. Bij deze urn is er een verbinding tussen open en gesloten, hemel en aarde. Als een ster die aan de hemel staat.

Meer mogelijkheden met brons-urnen  De bronzen urn “Geloof, Hoop en Liefde” is een sierlijke urn. In het midden van de urn staat een bol die beschermd wordt door de bronzen sculptuur eromheen. Liefde is blijvend en gaat over alle grenzen heen ...maar ik had de liefde niet, ik ware niets... (1Kor13:1-13).

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Brons-Urnen dan kunt u contact opnemen met Terra Nova. Dat kan via de website www.uitvaartvereniging.nl. Maar vanzelfsprekend bent u ook welkom in de Uitvaartwinkel aan de Nachtegaalstraat 65 in Utrecht.


 

terug naar boven