Welkom 
        Wat doet Terra Nova voor u? 
                   de uitvaart (kosten) 
        Nog meer diensten van Terra Nova 
                   deposito's 
                   de urnensite 
                   uitvaartartikelen 
                   gedenkwinkel en urnensite 
                   het uitvaartmagazine 
                   polisbeheer 
        Waarom lid worden? 
                   lid worden 
        Contact 
                   werkgebied 
                   disclaimer 
                   vrijblijvende informatie 
                   colofon 
   
 Ga direct naar de site van:

 


 

december 2006

INHOUD o.a.

Milieuvriendelijke uitvaartproducten van Seker

De keuze voor een uitvaart berust op veel meer dan alleen een filosofische of geloofsovertuiging. Het roept nog meer vragen op: wat laten we achter, welke wereld, welke herinneringen, welke symbolische erfenis?

Seker B.V. biedt alternatieven voor de huidige uitvaartmogelijkheden en wil hiermee een aanzet geven tot nadenken over zowel de impact van uitvaartmiddelen op het milieu als hun symbolische draagwijdte.
Want wie geleefd en geconsumeerd heeft met respect voor het milieu kan volgens deze zelfde overtuigingen heengaan als het moment is aangebroken.
Seker B.V. produceert een reeks uitvaartproducten die beduidend minder belastend zijn voor het milieu. Al deze producten zijn ontworpen in originele kleuren, vormen en materialen. Passend voor wie een begrafenis of crematie wenst die in overeenstemming is met zijn levensvisie. Zo zijn er ondermeer uitvaartkisten gemaakt van karton of oude kranten, een herbruikbare uitvaartkist, urnen en handgrepen gemaakt van maïs en ga zo nog maar even door.

Huisdieren
Sinds kort heeft Seker B.V. zich, naast de uitvaarten voor de mensenwereld, gericht op de uitvaart voor huisdieren. Ook dit in overeenstemming met de filosofie om milieuvriendelijke (uitvaart)producten op de markt te brengen zoals golfkartonnen dierenuitvaartkisten. Meer informatie over de producten voor de mensenwereld vindt u op www.seker.nl. Voor de dierenuitvaartkisten kunt u kijken op www.dierenuitvaartkist.nl

In de uitvaartwinkel van Terra Nova zal een tentoonstelling over de milieuvriendelijke producten van Seker samengesteld worden in de periode april 2007. Aanvullende informatie kunt u binnenkort lezen zijn op de website van Terra Nova.

 

terug naar boven