Welkom 
        Wat doet Terra Nova voor u? 
                   de uitvaart (kosten) 
        Nog meer diensten van Terra Nova 
                   deposito's 
                   de urnensite 
                   uitvaartartikelen 
                   gedenkwinkel en urnensite 
                   het uitvaartmagazine 
                   polisbeheer 
        Waarom lid worden? 
                   lid worden 
        Contact 
                   werkgebied 
                   disclaimer 
                   vrijblijvende informatie 
                   colofon 
   
 Ga direct naar de site van:

 


 

november 2004

INHOUD o.a.

Nieuwe website voor de verkoop van urnen

In de uitvaartwinkel van Terra Nova, is het mogelijk om een groot aanbod urnen te bekijken en/ of aan te schaffen. Het marktaanbod verandert wekelijks en is zo groot dat het onmogelijk is om de gehele collectie in de winkel te kunnen tonen.

Het internet lijkt een voor de hand liggende oplossing voor dit probleem Maar op dit moment is er geen website die een groot en totaal aanbod van urnen kan weergeven. Een zoekopdracht naar 'urnen voor verkoop' levert wel een groot aantal kleine websites op. Dat betekent dat er veel gezocht en geklikt moet worden. Soms moet men wel 10 verschillende sites bezoeken voordat een goede keuze gemaakt kan worden.

Vandaar dat Terra Nova, samen met Yarden, al geruime tijd druk bezig is met de ontwikkeling van een nieuwe website. Op deze nieuwe site wordt het grootste assortiment urnen dat in Nederland voorhanden is te koop aangeboden. Op de site kan men verschillende zoekopties geven om de urn waar u naar zoekt te vinden. Zo is een zoekopdracht mogelijk voor de kleur van de urn, de grootte, het materiaal, een urn voor binnen of buiten of zoeken op een bepaald prijsniveau. Na de bestelling kan de urn worden toegezonden of op een van de depots worden afgehaald. Het uitzoeken en bestellen gaat direct via de site. Tevens kan het vullen van de nieuwe asbus, of de gedeeltelijke verstrooiing van de as op een strooiveld door ons worden geregeld.

De verwachting is dat eind van dit jaar of begin van volgend jaar de nieuwe website bezocht kan worden. Alle leden van Terra Nova worden hiervan op de hoogte gebracht!

 

terug naar boven